Сто вінницьких підприємців долучилися до платформи «Діалог влади та бізнесу» задля зміцнення економіки

Сто вінницьких підприємців долучилися до платформи «Діалог влади та бізнесу» задля зміцнення економіки

Реклама
Укрінформ
На Вінниччині у рамках платформи «Діалог влади та бізнесу» сто підприємців долучилися до діалогу задля зміцнення вітчизняної економіки.

Про це Укрінформу повідомила перша заступниця начальника Вінницької ОВА Наталя Заболотна.

«Дві години плідної роботи. Онлайн та офлайн. «Діалог влади та бізнесу» вийшов дуже відвертим, конструктивним, а головне, що кожна зі сторін готова працювати на вирішення проблемних питань. Платформа в регіоні стартувала на базі Конгресу місцевих та регіональних влад з ініціативи Президента України», - повідомила Заболотна.

Читайте також: Наталя Заболотна: «Розвиваємо спорт ветеранів війни на Вінниччині»

За її словами, напередодні заходу ОВА шляхом онлайн-анкетуванням визначила топ питань, які цікавлять підприємців. А саме, бронювання працівників малого та мікро бізнесу, підвищення податків, брак кадрів, енергетичні виклики та експорт.

Відтак, на зустріч з підприємцями у межах платформи «Діалог влади та бізнесу» запросили представників Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області, Територіального центру комплектування та соціальної підтримки, очільників Департаментів та управлінь Вінницької ОВА.

«Хочу зазначити, що деякі питання підприємців, які були озвучені на минулих засіданнях Конгресу, наразі вже вирішені», - зазначила перша заступниця начальника ОВА.

Читайте також: Вінниччина – єдина область, яка системно розвиває послугу «асистент дитини»

Вона зазначила, що надалі керівництво ОВА буде щотижня зустрічатися з підприємцями та продовжить опрацювання питань і розвиватиме пропозиції, які були озвучені представниками бізнесу.

«Я переконана, що такий формат роботи лише доповнить нашу співпрацю з бізнесом через консультативно-дорадчі органи ОВА, Регіональну раду підприємців і Вінницький бізнес-клуб», - резюмувала Заболотна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-