Джонсон анонсував додатковий пакет військової допомоги Україні

Джонсон анонсував додатковий пакет військової допомоги Україні

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон оголосив, що Лондон надасть Україні додатковий пакет військової допомоги на тлі «дедалі більш загрозливої поведінки з боку Росії».

Про це він заявив у середу британським парламентаріям, передає Укрінформ із посиланням на Sky News.

Як зазначається, цей пакет включатиме як летальну, так і нелетальну допомогу, наприклад оборонну зброю.

Джонсон також заявив, що міністр цифрових технологій, культури, ЗМІ та спорту Британії Надін Дорріс відправила запит до медіарегулятора Ofcom із проханням переглянути ліцензію на мовлення телеканалу RT.

Читайте також: У Deutsche Welle назвали «неадекватною» відповідь Росії на заборону RT у Німеччині

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс підтвердила, що Лондон готовий гарантувати кредити на суму до 500 мільйонів доларів для підтримки України та пом’якшення економічних наслідків російської агресії.

Президент Росії Володимир Путін 21 лютого оголосив про визнання незалежності маріонеткових утворень «Л/ДНР» та підписав відповідні укази.

Низка країн та ЄС оголосили санкції проти РФ.

Зокрема, Британія запровадила санкції проти п’яти російських банків: «Россия», «ИС Банк», «Генбанк», ПАТ «Промсвязьбанк» та «Черноморский банк развития и реконструкции» після того. Під персональні обмежувальні заходи підпадають бізнесмени Геннадій Тимченко, Ігор і Борис Ротенберги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-