Кулеба: Найкраще рішення для ЄС зараз — прийняти Україну негайно

Кулеба: Найкраще рішення для ЄС зараз — прийняти Україну негайно

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба вважає, що найкращим рішенням для ЄС було б просто зараз зробити Україну повноправним членом євроспільноти.

Як передає Укрінформ, про це глава української дипломатії написав у Твітері.

«Найкраще рішення, яке зараз може ухвалити Європейський Союз — це негайно взяти Україну до свого складу. Просто зараз зробити Україну повноправним членом ЄС. Історичні часи вимагають великих та історичних рішень, які здатні докорінно змінити динаміку подій. Це рішення — саме таке", - йдеться у дописі.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський під час виступу в Європарламенті заявив, що з Україною Євросоюз точно буде міцнішим.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук під час виступу в Європарламенті закликав представників держав-членів Європейського Союзу підтримати надання Україні статусу країни-кандидата на членство в ЄС.

Президент Володимир Зеленський 28 лютого підписав заявку на членство України в Європейському Союзі. Вона вже доставлена у Брюссель та офіційно зареєстрована.

З 24 лютого, початку вторгнення в Україну, російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-