Лідери НАТО проведуть 24 березня надзвичайну зустріч через війну в Україні

Лідери НАТО проведуть 24 березня надзвичайну зустріч через війну в Україні

Укрінформ
Глави держав та урядів НАТО наступного тижня, 24 березня, проведуть у Брюсселі надзвичайну зустріч за ініціативою генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга.

Як повідомляє Укрінформ, відповідне оголошення керівник Альянсу зробив на сайті своєї організації.

«Я скликав надзвичайну зустріч глав держав та урядів 24 березня 2022 року у штаб квартирі НАТО в Брюсселі, Бельгія. Ми розглянемо наслідки російського вторгнення в Україну, нашу рішучу підтримку України та подальше зміцнення (політики) стримування та оборони у відповідь на нові реалії нашої безпеки», - йдеться в повідомленні.

Як наголосив Столтенберг, у ці критичні часи Північна Америка та Європа мають продовжувати стояти поряд в НАТО.

Як повідомлялося, завтра, 16 березня, у Брюсселі відбудеться надзвичайна зустріч міністрів закордонних справ країн-союзниць, під час якої головною темою обговорення визначено розвиток ситуації навколо неспровокованої та безпідставної агресії росії проти України.

24 лютого 2022 року президент росії путін розпочав війну проти України. Російські війська почали руйнувати міста та селища України з використанням артилерійських систем залпового вогню, авіаційних ударів та ракетних атак. Збройні сили України, підрозділи територіальної оброни та весь народ України встали на боротьбу проти загарбників та завдають суттєвих втрат російським силам вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-