Подоляк – про переговори: Financial Times опублікувала чернетку із запитом рф

Подоляк – про переговори: Financial Times опублікувала чернетку із запитом рф

Укрінформ
Україна на даному етапі переговорів із російською федерацією підтверджує вимоги щодо припинення вогню, виведення російських військ з території Української держави та гарантії безпеки від низки країн.

На цьому наголосив радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк у Твітері, коментуючи публікацію газети Financial Times щодо 15 пунктів мирної угоди між Україною та росією, яка начебто обговорюється на двосторонніх переговорах, передає Укрінформ.

"Коротко. Financial Times опублікувала чернетку, яка демонструє запит російської сторони. І не більше. Українська сторона має свої позиції. Єдине, що ми підтверджуємо на цьому етапі, – це припинення вогню; виведення російських військ та гарантії безпеки від низки країн", – зазначив Подоляк.

Як повідомлялося, журналісти газети Financial Times опублікували матеріал, в якому йдеться про те, що Україна і росія на двосторонніх переговорах обговорюють мирну угоду з 15 пунктів, яка включає оголошення Києвом відмови від вступу в НАТО в обмін на безпекові гарантії від союзників та виведення російських військ з України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-