Подоляк: Зупиніть «експертів», які роздають поради про війну і переговори

Подоляк: Зупиніть «експертів», які роздають поради про війну і переговори

Відео
Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк просить, щоб коментатори, які розповідають як треба воювати і вести переговори, взяли паузу.

Про це він заявив у відеозаписі, який поширив у Телеграмі, передає кореспондент Укрінформу.

"Двадцять третій день війни... Ми абсолютно точно захищаємо свою свободу, але я хочу попросити вас про одну річ - можна якось усім цим експертам, які зараз дуже активно коментують, що треба роботи на війні, як треба воювати і як треба вести переговори, можна їх попросити - трошки взяти паузу для того, щоб ми все ж таки довели те, що Україна - потужна країна, яка точно розуміє, що вона робить", - сказав Подоляк.

За його словами, якщо в Україні зараз продовжать те, що робили протягом багатьох років, "коли розколювали свою країну, то можемо отримати дуже-дуже нікчемний результат, а нам потрібен тільки переможний результат".

Подоляк додав, що розуміє, які цінності зараз в Україні, якою потужною є Україна, і запевнив, що на переговорах точно не здадуть жодного інтересу, особливо заради наших дітей, які сьогодні сидять у підвалах під обстрілами російської федерації, і заради наших героїв, які вмирають на полях битв.

З 24 лютого в Україні триває широкомасштабне вторгнення рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-