Зеленський назвав плідними переговори з президенткою Єврокомісії

Зеленський назвав плідними переговори з президенткою Єврокомісії

Укрінформ
Провели дуже плідні переговори з президенткою Єврокомісії, яка готуватиме висновок щодо української заявки, а також спілкувалися з учасниками представницького безпекового форуму в Азії.

Про це розповів Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні, передає Укрінформ.

«Сьогодні у Києві провели дуже плідні переговори з президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн. Я радий відзначити її щирість. Саме Єврокомісія готуватиме висновок щодо нашої заявки. Україна за надзвичайно короткий термін надала всі необхідні відповіді, і це було зроблено якісно», - зазначив Зеленський.

Він зазначив, що наступного тижня буде ще багато таких же важливих і, напевно, плідних переговорів з європейськими лідерами. Разом із тим Україна веде важливу дипломатичну роботу і на сході.

Читайте також: Разом з ЄС ми в одній команді, і цій команді належить виграти - Президент

«Спілкувався з учасниками дуже представницького безпекового форуму в Азії, в Сінгапурі. Високий рівень, в залі були міністри оборони та інші високі посадовці десятків держав регіону. Нам дуже потрібен цей регіон. І я відчув, що моє звернення там сьогодні почули, почули аргументи та сприйняли їх», - додав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн після перемовин з Президентом України Володимиром Зеленським у Києві повідомила, що Єврокомісія завершить обговорення висновку щодо статусу кандидата у члени ЄС для України до кінця наступного тижня.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-