Білий дім: Ми раді почути від спікера Маккарті слова на підтримку України

Білий дім: Ми раді почути від спікера Маккарті слова на підтримку України

Укрінформ
Адміністрація Байдена вітає заяву спікера Палати представників республіканця Кевіна Маккарті про необхідність подальшої масштабної підтримки України.

Так прокоментувала виступ лідера нижньої палати Конгресу США речниця Білого дому Карін Жан-П’єр, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми раді почути, що спікер Маккарті погоджується з тим, що продовжувати підтримку України – життєво важливо. Було приємно чути, як він відкинув пропаганду, яку поширюють російські державні ЗМІ», - сказала вона.

Представниця Білого дому нагадала, що впродовж останнього року президент Байден згуртував світ на підтримку України, яка протистоїть російській агресії. І широка двопартійна підтримка, яку демонстрував Конгрес США, була критично необхідною для цих зусиль.

«Важливо, щоби ця підтримка продовжувалася, і ми безумовно раді почути це від спікера Маккарті», - підкреслила Жан-П’єр.

Читайте також: Білий дім анонсував новий пакет військової допомоги Україні

Як повідомляв Укрінформ, напередодні під час візиту до Ізраїлю спікер Палати представників США республіканець Кевін Маккарті у відповідь на слова російського журналіста наголосив, що підтримує Україну. 

Маккарті також засудив москву за «вбивство (українських – ред.) дітей» та дистанціювався від деяких членів Республіканської партії, котрі виступають проти подальшої допомоги Україні з боку США.

Фото: Tom Williams/CQ-Roll Call, Inc via Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-