У Шуфрича знайшли документ зі «схемою» автономії для Донеччини і Луганщини - джерела у СБУ

У Шуфрича знайшли документ зі «схемою» автономії для Донеччини і Луганщини - джерела у СБУ

Фото
Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України під час обшуків у п’ятницю у народного депутата Нестора Шуфрича знайшли документ зі схемою автономії для Донецької та Луганської областей.

Про це Укрінформу розповіли джерела у СБУ.

«Під час сьогоднішніх обшуків у Шуфрича співробітники СБУ знайшли документ із схемою автономії для Донецької та Луганської областей. Він передбачає перейменування цих областей у так звані «краї», широку автономію, проведення виборів, формування окремого уряду та парламенту», - зазначили співрозмовники агентства.

За даними спецслужби, під документом, датованим липнем 2014 року, стоять підписи екснардепа Віктора Медведчука та самого Шуфрича.

Читайте також: СБУ підтвердила нову підозру Коломойському

«Цинізм ситуації у тому, що саме в липні 2014 року Шуфрич публічно заявляв, що обидва його сини підуть воювати в АТО, якщо їх призвуть. А в цей час готував документи, які підривали суверенітет та територіальну цілісність України», - заявили у СБУ.

Як повідомлялося, представники Служби безпеки України проводять обшуки у народного депутата України Нестора Шуфрича, про арешт наразі не йдеться.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-