Прем’єр Бельгії виступив у Раді: Дуже серйозно дивимося на майбутнє України у спільній Європі

Прем’єр Бельгії виступив у Раді: Дуже серйозно дивимося на майбутнє України у спільній Європі

Фото
Укрінформ
Прем’єр-міністр Королівства Бельгія Александер Де Кроо під час виступу у Верховній Раді заявив, що Україна продемонструвала, як серйозно дивиться на своє майбутнє у складі Європи.

Як передає Укрінформ, про це Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук повідомив у Фейсбуці.

«Я впевнений, що ми можемо подолати ті темні часи, щоб Україна повернулася до мирних часів. І я переконую вас, що Бельгія не лише на словах залишається з вами, але й на ділі. Ми зібрали значні ресурси для військової та гуманітарної допомоги, для відбудови», - зазначив Де Кроо.

«Рішення Ради Європи розпочати переговори про членство України означає, що ми дуже серйозно дивимося на майбутнє України у спільній Європі. І насамперед Україна продемонструвала, як вона серйозно дивиться на своє майбутнє у складі Європи», - підкреслив бельгійський прем’єр.

За його словами, Росія має заплатити за те, що вона скоїла -

Читайте також: Після невдалої спроби захопити Київ РФ зазнала багатьох стратегічних поразок - прем’єр Бельгії

за всю ту руйнацію, яку вона спричинила сьогодні.

«Якщо сьогодні вам потрібні боєприпаси, вам потрібні винищувачі, це означає, що ми повинні робити більше, це означає, що ми повинні робити краще, тому що разом ми можемо досягти перемоги. І перемоги, дорогі друзі, не лише для України, перемоги для свободи й для демократії в усьому світі для всіх, хто за це бореться», - наголосив Де Кроо.

Як повідомляв Укрінформ, лідери країн світу та міжнародних інститицій виступають із заявами на підтримку України у другі роковини повномасштабного вторгнення Росії.

Фото: Ruslan Stefanchuk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-