Зеленський: Травень і червень мають стати часом активності заради України

Зеленський: Травень і червень мають стати часом активності заради України

Відео
Укрінформ
Влада України поступово планує з партнерами на найближчі місяці – і травень, і червень мають стати часом активності заради того, щоб досягти наших завдань у війні.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Поступово плануємо й нашу роботу з партнерами на найближчі місяці – і травень, і червень мають стати часом активності заради України, заради того, щоб досягти наших завдань у цій війні. Чітко розуміємо, до чого готуються в Росії, що вони хочуть, під що збиратимуть солдатів у свою армію. І в нас, у нас усіх, у наших партнерів, має бути сильна відповідь на російські операції – будь-які російські операції", - зазначив глава держави.

Відео: ОП

Президент наголосив, що перемога України в цій війні - це історичний шанс зламати російський реваншизм. І Україна має цим шансом скористатися.

Читайте також: Сирський доповів Президенту про плани оборони та дії ЗСУ на ключових напрямках

Як повідомляв Укрінформ, 3 квітня Володимир Зеленський та президент Фінляндії Александр Стубб підписали двосторонню безпекову угоду на 10 років. Угода з Фінляндією підписана на виконання Спільної декларації про підтримку України від 12 липня 2023 року, до якої загалом приєдналися 32 держави.

Станом на сьогодні Україна уклала вісім двосторонніх безпекових угод: з Великою Британією, Німеччиною, Францією, Данією, Канадою, Італією, Нідерландами та Фінляндією.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-