Єрмак закликав амбасадорів United24 поширювати інформацію про Саміт миру

Єрмак закликав амбасадорів United24 поширювати інформацію про Саміт миру

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів онлайн-зустріч з амбасадорами фандрейзингової платформи United24 й обговорив із ними майбутній Саміт миру.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба ОП.

Єрмак подякував амбасадорам за підтримку України з перших днів повномасштабного вторгнення російських загарбників та поінформував про підготовку до саміту. Він закликав поширювати ідею проведення цього заходу й інформацію про нього.

«Разом із нашими результатами на полі бою, успіхами в дипломатії Глобальний саміт миру має надзвичайну важливість», – наголосив очільник ОП.

Учасники саміту, за його словами, розроблятимуть рамки плану відновлення справедливого миру для України, який має запобігти новим спробам агресії. Сам же Саміт миру закладе підвалини для подолання спровокованих війною криз.

«Сенс дуже простий: якщо ви справді хочете припинити вбивства українців, українських дітей, ваші лідери мають бути на цьому Саміті», – підкреслив Єрмак.

Читайте також: Єрмак обговорив із Шоном Пенном важливість привернення максимальної уваги до Саміту миру

Як повідомляв Укрінформ, перший Глобальний саміт миру відбудеться у Швейцарії 15-16 червня. До участі в заході запрошені глави держав та урядів з усіх континентів.

Країни-учасники саміту сформулюють спільну переговорну позицію та передадуть її Росії.

Президент Володимир Зеленський заявив, що від розвідки є точна інформація про наявність у Росії конкретного плану для зриву Саміту миру.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-