Блінкен у Києві: Ми сповнені рішучості, аби забезпечити вам успіх на полі бою

Блінкен у Києві: Ми сповнені рішучості, аби забезпечити вам успіх на полі бою

Відео
Укрінформ
Потужна, успішна, квітуча, вільна Україна – це найкраща можлива відповідь російському диктатору Володимиру Путіну, тому Сполучені Штати разом із багатьма іншими партнерами сповнені рішучості щодо забезпечення успіху України на полі бою.

Про це заявив державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен на зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським у Києві, передає кореспондент Укрінформу.

"Усі ми в захваті від вашої надзвичайної міцності, витривалості, сили і вашого лідерства. Ми знаємо, що це складні часи, що нині допомога в дорозі. Дещо вже прибуло, дещо прибуває. Це матиме вплив на поточну російську агресію на полі бою. Ми сповнені рішучості разом з багатьма іншими партнерами України щодо того, аби забезпечити вам успіх на полі бою", – сказав Блінкен.

Відео: Офіційний канал Президента України

Держсекретар США додав, що його країна так само рішуче налаштована, щоб із часом Україна міцно стояла на ногах у військовому, економічному, демократичних планах: "Потужна, успішна, квітуча, вільна Україна – це найкраща можлива відповідь Путіну і найкраща можлива гарантія вашого майбутнього. Для всього США є і залишаться відданим партнером".

Читайте також: У Держдепі розкрили подробиці візиту Блінкена в Україну

"Зараз є низка критичних питань, які очікуватимуть на нас упродовж місяців, і ми хочемо переконатися, що разом із багатьма іншими партнерами ми зробили ці наступні місяці успішними і дали раду викликам, які ви маєте, і подолаємо це спільно", – зауважив насамкінець очільник Держдепу.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок до Києва прибув державний секретар Ентоні Блінкен, аби продемонструвати солідарність США з Україною, яка зазнає масованих російських обстрілів.

На зустрічі з Блінкеном глава держави наголосив на потребі у двох додаткових системах ППО Patriot для захисту Харкова й області та заявив, що хоче обговорити безпековий договір і прийдешній Саміт миру у Швейцарії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-