Макрон та Зеленський обговорять у Парижі потреби України

Макрон та Зеленський обговорять у Парижі потреби України

Укрінформ
На наступний день після урочистостей з нагоди 80-ї річниці висадки союзних військ в Нормандії, що заплановані на 6 червня, Президент Франції Еммануель Макрон прийме Президента України Володимира Зеленського в Єлисейському палаці в Парижі.

Про це ідеться в заяві пресслужби французького президента, якою володіє Укрінформ.

«Еммануель Макрон прийме свого українського колегу Володимира Зеленського в Єлисейському палаці в п'ятницю, 7 червня, щоб обговорити потреби України у відносинах з Росією», - йдеться в документі.

«У той час, коли російські удари постійно посилюються на лінії фронту та по енергетичній інфраструктурі, обидва президенти обговорять ситуацію на місцях та потреби України», - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Байден обговорить із Макроном у Парижі підтримку України - Білий дім

Цього ж дня уранці українського Президента приймуть у Національній Асамблеї – парламенті Францїі. Там Зеленський має виступити з промовою перед зустріччю з президенткою Асамблеї Яель Браун-Піве.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Макрон анонсував візит Президента України Зеленського до Франції наступного тижня з нагоди заходів до 80-ої річниці висадки союзних військ у Нормандії (День Д).

Фото архівне: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-