Зеленський обговорив зі спікеркою парламенту Франції підготовку до Саміту миру

Зеленський обговорив зі спікеркою парламенту Франції підготовку до Саміту миру

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський у Парижі провів зустріч із головою Національних зборів Франції Яель Брон-Піве та керівниками комітетів, під час якої йшлося, зокрема, про підготовку до Саміту миру.

Про це Глава держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

Відео: Zelenskiy/Official

"Зустрівся із головою Національних зборів Франції та керівниками комітетів. Дякую за підтримку України з боку французького парламенту та всієї Франції. Реалізація ініціативи Франції щодо запровадження нового режиму санкцій ЄС для боротьби з російською дезінформацією та дестабілізацією Європи є важливою", - написав Зеленський.

За його словами, на зустрічі йшлося про підготовку до Глобального саміту миру.

"Окрема увага – євроінтеграційним пріоритетам України, зокрема очікуваному ухваленню переговорних рамок для фактичного початку перемовин про вступ нашої держави до ЄС", - зазначив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський перебуває з візитом у Франції. Учора він узяв участь в урочистостях з нагоди 80-ї річниці висадки союзників в Нормандії.

Читайте також: Байден перепросив Зеленського та українців за зволікання з постачанням зброї

7 червня у Парижі Володимир Зеленський виступив перед Національними зборами, провів переговори з президентом США Джо Байденом і відвідав Міністерство оборони Франції.

Програмою візиту також передбачені його переговори з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-