Зеленський - Байдену: Важливо пришвидшити постачання американської зброї

Зеленський - Байдену: Важливо пришвидшити постачання американської зброї

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський на зустрічі з Президентом США Джо Байденом у Парижі наголосив на важливості пришвидшення постачання американської зброї.

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«У Парижі провів зустріч із Президентом США Джозефом Байденом. Обговорили оборонні спроможності України, ситуацію на полі бою, підготовку до підписання двосторонньої угоди про безпеку. Для ефективного захисту від щоденного російського терору Україна має отримати можливості завдавати ударів по військових цілях на території Росії», - зазначив Зеленський.

Відео: Офіційний канал Президента України Володимира Зеленського

Президент України також наголосив на важливості посилення захисту Харківщини та пришвидшенні поставок у межах нових пакетів військової допомоги від США.

Він подякував американському лідеру за підтримку України.

Читайте також: Байден перепросив Зеленського та українців за зволікання з постачанням зброї

«Це необхідно нашому народу для відчуття, що ми не самотні – ми з вами, з нашим стратегічним партнером. Цінуємо лідерську підтримку Сполученими Штатами Української формули миру», - зазначив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні у Парижі Президент США Джо Байден оголосив про виділення Україні нового пакета допомоги на $225 мільйонів, які підуть, зокрема, і на відновлення електромереж.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-