Легітимність Путіна визнає лише він сам - Зеленський

Легітимність Путіна визнає лише він сам - Зеленський

Укрінформ
Легітимність Путіна визнає лише Путін, який сам себе й обирає, натомість в Україні владу обирає народ.

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у Парижі під час спільної з Президентом Франції пресконференції, пояснюючи різницю між легітимністю глави Української держави та очільника Росії, передає кореспондент Укрінформу.

«Легітимність «товаріща» Путіна визнає виключно «товаріщ» Путін, і обирає Путіна Путін. Російський народ – це декорація, актор у них один», – сказав Зеленський.

Натомість, наголосив він, легітимність Президента Зеленського «визнає виключно народ України». «Обирає – виключно народ України. І я дякую за підтримку. Народ у нас вільний. Ми за це, чесно кажучи, і воюємо», - сказав глава держави.

Як повідомлялося, Центр протидії дезінформації попередив, що РФ активізувала пропагандистську кампанію навколо питання виборів в Україні та нібито «втрати легітимності» владою. Тема «нелегітимності» Президента після 20 травня є одним із ключових елементів масштабної російської ІПСО, спрямованої на дестабілізацію ситуації в Україні.

Читайте також: Наратив РФ про нелегітимність Зеленського не має під собою жодних юридичних підстав - Стефанчук

Інститут вивчення війни (ISW) зазначав, що російські твердження про нібито «нелегітимність» Президента України Володимира Зеленського є інформаційною операцією Кремля, яку той активно просуває протягом останніх тижнів, частково орієнтуючись на іноземну аудиторію.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-