Виключно розпад РФ змусить росіян підписати будь-які документи з Україною - історик

Виключно розпад РФ змусить росіян підписати будь-які документи з Україною - історик

Укрінформ
Російська Федерація розпадається впродовж 100 останніх років і остаточний її розвал – це справа короткого періоду часу.

Про це в інтерв’ю Укрінформу розповів історик, офіцер 3-ї окремої штурмової бригади Олександр Алфьоров.

«Для мене як історика розпад Російської Федерації буде перемогою. Я про це сказав у перші дні повномасштабного вторгнення у себе на ютубі. Тому що тепер росіяни йдуть з гаслами «дєди воєвалі», завтра буде повна капітуляція Росії, а післязавтра – через 5–6 років – підросте покоління дітей знищених тут окупантів, які знову підуть на нас із гаслами «отци воєвалі»… Від чого Російська Федерація почне розпадатися, нам невідомо, але ми знаємо точно, що вона розпадається вже протягом останніх 100 років, починаючи від російської революції і продовжуючи розпадом СРСР. Розпад Російської Федерації – це справа дуже короткого періоду часу», - зазначив Алфьоров.

За його словами, якщо війна навіть завтра закінчиться перемогою України і виходом на кордон, вона буде продовжена через певний час. Тому що, коли Росія наполягає на перемовинах і перемир’ї, треба розуміти, що вона озброюється.

«Виключно розпад Російської Федерації, виключно внутрішня громадянська війна змусить їх підписати будь-які документи з нами, що було не один раз в історії. Коли їм погано, вони не здатні проявляти свою агресію ззовні, бо треба втихомирювати Чечню чи ще щось», - додав історик.

Читайте також: Історик спростував три міфи про українців

Як повідомлялося, російська православна церква досі залишається для російських окупантів відкритим входом в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-