Трамп міг досі не визначитися у своїй політиці щодо України - експосол Тейлор

Трамп міг досі не визначитися у своїй політиці щодо України - експосол Тейлор

Укрінформ
Експрезидент Сполучених Штатів Дональд Трамп досі може бути не певен, якою буде його політика стосовно України, в разі перемоги на американських виборах у листопаді.

Таку думку висловив посол США в Україні у 2006-2009 роках Вільям Тейлор на Київському безпековому форумі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Він зауважив, що поки політика Президента Джо Байдена щодо України була дуже чіткою, менш зрозумілою є політика експрезидента Дональда Трампа.

“Ми чули різні історії, ідеї, яка його політика. Ви самі не були повністю певні, яка вона. Ніхто не певен щодо нього. Він може визначитися пізніше! Він може точно не знати, якою буде його політика”, – сказав Тейлор.

Водночас дипломат звернув увагу, що в Конгресі є двопартійна підтримка України в обох палатах, і американський народ підтримує нашу державу.

Читайте також: Трамп пройшов пробаційне інтерв'ю у справі про підкуп порнозірки

“61 млрд доларів, за що нещадно проголосували, відображають потужну підтримку американського народу. Якщо вибори відображають погляди американців, то кого б не обрали в США, він буде підтримувати Україну Я думаю, зарано казати, хто це буде (переможцем на американських виборах, - ред.). Але я певен, що думка людей, які підтримують Україну, буде відображена”, – наголосив експосол.

Як повідомлялося, фандрайзингові заходи Байдена в Каліфорнії за участі зіркових гостей у суботу загалом зібрали понад $30 мільйонів. Наразі його виборча кампанія випереджає штаб Трампа за кількістю зібраних грошей від донорів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-