Посол України очікує позитивних змін у відносинах з Індонезією після формування нового уряду

Посол України очікує позитивних змін у відносинах з Індонезією після формування нового уряду

Ексклюзив
Укрінформ
Посол України Василь Гамянін очікує позитивних змін у відносинах з Індонезією після формування нового уряду країни в жовтні цього року.

Про це дипломат сказав в інтерв’ю Укрінформу.

«Мені подобається склад нового парламенту – там політичні сили, які фактично мають антикомуністичну ідеологію, набрали більше голосів, аніж у минулому скликанні. З ними, в принципі, можна буде говорити про зрозумілі нам речі. І, звісно, я маю надії на новий уряд і на конструктивний діалог з ним, підкріплений конкретикою і державною ідеологією України та Індонезії», - зазначив Гамянін.

За словами дипломата, він також сподівається, що обраний президент Індонезії Прабово Субіанто «як досвідчений дипломат і тонкий знавець психології колективного Заходу буде вміло маневрувати і зможе ухвалювати важливі рішення».

Читайте також: Індонезія хоче працювати з Росією і не приховує цього - посол України

«Тобто я реально очікую дуже позитивних змін», - наголосив посол України.

Як повідомлялося, в Індонезії 14 лютого одночасно відбулись президентські та парламентські вибори. Міністр оборони Індонезії Прабово Субіанто здобув перемогу в першому турі президентських виборів.

Президент України Володимир Зеленський на полях щорічного Азійського саміту з питань безпеки «Діалог Шангрі-Ла» в Сінгапурі зустрівся з обраним Президентом Індонезії Прабово Субіанто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-