Кулеба перебуває з візитом у Хорватії, де візьме участь у Дубровницькому форумі

Кулеба перебуває з візитом у Хорватії, де візьме участь у Дубровницькому форумі

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба перебуває з візитом у Республіці Хорватія, де візьме участь у 17-му Дубровницькому форумі та проведе низку двосторонніх переговорів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє МЗС України.

У рамках форуму міністр візьме участь у панельній дискусії "Північ - Південь, Схід - Захід: у пошуку безпечних шляхів" за участі премʼєр-міністра Хорватії Андрея Пленковича, генеральної секретарки Ради Європи Марії Пейчинович-Бурич, глави дипломатії Європейського Союзу Жозепа Борреля, спецпредставника уряду КНР з європейських питань Ву Хоньбо, генерального директора Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедроса Аданома Гебреїсуса, парламентського заступника міністра закордонних справ Японії Фукадзави Йоіті.

Ключовими темами дискусії стануть відновлення миру та безпеки для України та всієї Європи, підсумки першого Саміту миру і подальша робота з імплементації Формули миру Президента Володимира Зеленського, зміцнення міжнародної підтримки України, співпраця України з країнами Західних Балкан, зокрема в контексті європейської інтеграції.

Кулеба також проведе на полях форуму низку двосторонніх переговорів.

Читайте також: Кулеба у Варшаві обговорив із Сікорським фіналізацію безпекової угоди

Як повідомляв Укрінформ, Кулеба обговорив із польським колегою Радославом Сікорським завершення укладання двосторонньої безпекової угоди між Україною і Польщею.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-