До учасників молитовного сніданку в Україні звернулися Майк Джонсон та Майк Пенс

До учасників молитовного сніданку в Україні звернулися Майк Джонсон та Майк Пенс

Укрінформ
Спікер Палати представників Сполучених Штатів Майк Джонсон та колишній віцепрезидент США Майк Пенс звернулися до учасників Національного молитовного сніданку, що відбувся під патронатом Президента України Володимира Зеленського.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, спікер та колишній віцепрезидент надіслали учасникам свої відеозвернення.

«Сьогодні, коли ви всі збираєтесь, щоб помолитися за свій народ, знайте, що навіть коли нас розділяє відстань, нас об’єднує молитва», – сказав Майк Джонсон.

Він зазначив, що у ці доленосні дні, коли глава Кремля Володимир Путін продовжує своє жорстоке та незаконне вторгнення, а російські війська продовжують свою насильство, «ви можете бути впевнені, що ваші друзі тут, в Америці, моляться за вас».

«Ми молимося за подальшу силу української армії, безпеку українського народу та міцний мир на вашій батьківщині», – запевнив спікер Палати представників Конгресу США.

Майк Пенс у зверненні нагадав, що понад два роки народ України мужньо протистоїть «неспровокованому й безсовісному вторгненню нації, яка в чотири рази більша за населенням і в десять разів більша за економічною потужністю».

«Через кордони, континенти та мови ми зібралися разом, щоб просити Бога принести мир, справедливість і перемогу для народу України», – сказав Пенс.

Читайте також: Президент - на молитовному сніданку: Ми поєднані прагненням забезпечити перемогу добра над злом

З вітальним словом до учасників Національного молитовного сніданку також звернулися сенатори США Джеймс Ленкфорд та Річард Блументаль. Зокрема, Блументаль зазначив, що «нас надихає рішучість українців. Україна – це оплот демократії».

Як повідомлялося, національні молитовні сніданки в Україні відбуваються з 2008 року. Цьогоріч молитовний сніданок уперше відбувся під патронатом Президента України. Його учасниками стали урядовці, народні депутати, військові, духовенство, представники громадянського суспільства, дипломатичного корпусу й закордонні гості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-