Єрмак обговорив із помічником президента США плани на саміт НАТО і підсумки Саміту миру

Єрмак обговорив із помічником президента США плани на саміт НАТО і підсумки Саміту миру

Укрінформ
Плани на саміт НАТО та підсумки Саміту миру обговорили у Вашингтоні керівник Офісу Президента Андрій Єрмак із помічником президента США, радником з національної безпеки віцепрезидента США Філом Гордоном.

Про це керівник Офісу Президента повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Хороша зустріч у Вашингтоні з помічником президента США, радником з національної безпеки віцепрезидента США Філом Гордоном. Обговорили подальші кроки після нещодавнього Саміту миру, який відбувся у Швейцарії. Відзначив важливу роль участі у Саміті віцепрезидентки США Камали Гарріс. Також детально говорили про плани на саміт НАТО, який відбудеться наступного тижня, і про американську підтримку України», - розповів Андрій Єрмак.

Читайте також: Єрмак повідомив про численні переговори із Сійярто

Як повідомлялося, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак разом із віцепремʼєр-міністеркою у справах європейської та євроатлантичної інтеграції Ольгою Стефанішиною, міністром оборони Рустемом Умєровим та міністром енергетики Германом Галущенком перебуває з візитом у Сполучених Штатах Америки. 2 липня Андрій Єрмак провів зустріч із державним секретарем США Ентоні Блінкеном.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-