Зеленський обговорив із прем’єром Іспанії графік надходження озброєння

Зеленський обговорив із прем’єром Іспанії графік надходження озброєння

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський на полях саміту Європейської політичної спільноти у Британії провів зустріч з прем’єр-міністром Іспанії Педро Санчесом.

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«На полях ІV саміту Європейської політичної спільноти зустрівся з прем’єр-міністром Іспанії Педро Санчесом. Дякую за незмінну підтримку України та нещодавні рішення щодо передачі оборонної допомоги. Обговорили графік надходження озброєння й подальшу оборонну підтримку, реалізацію рішень першого Глобального саміту миру та заплановані тематичні конференції за пунктами Формули миру», - зазначив Зеленський.

Читайте також: Зеленський та прем’єр Чехії підписали безпекову угоду

Як повідомлялося, 15 липня в Іспанії заявили, що розпочали передачу Україні нової партії військової допомоги, до якої входять десять бойових танків Leopard 2А4, декілька екскаваторів-навантажувачів та велика кількість протитанкових ракет.

Сьогодні, 18 липня, Зеленський перебуває з візитом у Великій Британії, де бере участь у роботі 4-го саміту Європейської політичної спільноти. Загалом, участь у саміті беруть 47 голів держав і урядів: 27 країн-членів Євросоюзу та 20 інших країн континенту.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-