В МЗС Австрії відреагували на запрошення Кнайссль у Радбез ООН: «Настав сезон дурниць»

В МЗС Австрії відреагували на запрошення Кнайссль у Радбез ООН: «Настав сезон дурниць»

Укрінформ
В австрійському міністерстві закордонних справ здивувалися запрошенню для виступу у Радбезі ООН в якості "експерта" колишньої міністерки закордонних справ Австрії Карін Кнайсль, яка є гостею кремлівського пропагандистського каналу RT.

Про це в коментарі власному кореспонденту Укрінформу повідомила речниця МЗС Австрії Клаудія Тюрчер.

"Схоже, що "silly season" ("сезон дурниць" – термін, який використовується для опису періоду влітку, коли зазвичай немає важливих політичних або суспільних подій і тому у журналісти часто звертають увагу на менш значущі або навіть безглузді історії, які в інший час могли б не отримати такого висвітлення - ред.) дістався й до Росії. Інакше не пояснити, чому частий гість на Russia Today та подібних каналах виступає в Раді Безпеки ООН як так званий "експерт", - прокоментувала повідомлення про запрошення Росією Кнайссль в РБ ООН речниця австрійського МЗС.

Читайте також: Росія продовжує пропагандистську вакханалію - Кислиця про скликання у п’ятницю Радбезу ООН

Політикиня від Австрійської партії свободи відома своїми проросійськими поглядами та тісними відносинами з кремлівським диктатором Путіним, з яким вона танцювала на власному весіллі. Після відставки з урядової посади Кнайссль через певний час вирішила переселитися до РФ, де її стали активно використовувати для пропаганди.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер за ініціативою Росії Рада безпеки ООН має зібратися на засідання щодо постачання Україні зброї. Постпред України при ООН Сергій Кислиця розповів, що до своєї традиційної брехні представники країни-агресора хочуть залучити колишню міністерку закордонних справ Австрії Карін Кнайссль.

Фото: Roland Schlager/APA/Picturedesk/picture alliance

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-