Єрмак на нараді з депутатами: Латинська Америка має долучитися до Формули миру

Єрмак на нараді з депутатами: Латинська Америка має долучитися до Формули миру

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів онлайн-нараду, присвячену організації конференції щодо реалізації 5-го пункту Формули миру «Відновлення територіальної цілісності та імплементації принципів Статуту ООН», яка має відбутись у Чилі.

Як повідомляє пресслужба ОП, у заході взяли участь народні депутати - члени міжфракційного об’єднання «Україна – держави Латинської Америки і Карибського басейну: співробітництво заради майбутнього», які перебувають із візитом у Чилі, Аргентині та Парагваї, передає Укрінформ.

«Важливо, аби наші партнери з Латинської Америки долучилися до реалізації пункту Формули миру Президента Зеленського, яка стосується відновлення територіальної цілісності. Маємо об’єднати зусилля країн світу, аби змусити країну-агресора до відновлення справедливого миру для України», – наголосив Єрмак.

Він зауважив, що Україна має посилювати співпрацю з країнами Глобального Півдня, зокрема й на рівні парламентів.

Читайте також: Аргентина планує передати Україні військову допомогу

Під час закордонного візиту парламентська делегація України провела зустрічі зі спікерами національних парламентів, групами міжпарламентського співробітництва з Україною, керівництвом МЗС, омбудсменами та журналістами. Парламентарії розповіли про злочини РФ, скоєні в Україні, а також про реалізацію Формули миру.

Як повідомляв Укрінформ, 22 січня керівник Офісу Президента Андрій Єрмак заявив, що не вважає неможливим переконати Китай і країни Глобального Півдня підтримати Формулу миру.

Фото: www.president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-