В обох кандидатів у президенти США має бути план перемоги України - Єрмак

В обох кандидатів у президенти США має бути план перемоги України - Єрмак

Укрінформ
Напередодні виборів у США Україна працює з Демократичною і Республіканською партіями для інформування про події в Україні.

Про це заявив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак в інтерв'ю Європейській правді, передає Укрінформ.

"Ми працюємо сьогодні як із людьми зі штабу кандидата Дональда Трампа, так ще до номінації, але вже кандидатки від Демократичної партії віцепрезидентки Камали Гарріс. Нам дуже важливо, щоб обидва штаби, обидва кандидати й люди навколо чітко розуміли, що відбувається в Україні. Чітко розуміли, на якій стадії війна і нашу стратегію. Мені здається, дуже важливо, щоб в обох кандидатів був план української перемоги", - підкреслив Єрмак.

Він також зазначив, що остання розмова Президента Володимира Зеленського із Трампом показала "велику повагу, яку має Дональд Трамп до України, до нашого Президента".

"Ви знаєте, останнім часом відбулася телефонна розмова. І вона була дуже гарна, дуже тепла, я б сказав. Головними тезами було висловлення підтримки після нападу на Трампа і привітання його із номінацією від Республіканської партії. Але Президент мав можливість сказати Дональду Трампу про те, що відбувається в Україні, про цю війну. І, мені здається, що той із великою увагою слухав. Ця розмова продемонструвала велику повагу, яку має Дональд Трамп до України, до нашого Президента", - наголосив Єрмак.

Читайте також: Кандидат у віцепрезиденти США від Республіканської партії заговорив про мир для України

Керівник ОП також підтвердив, що Трамп казав Зеленському "не звертати увагу на "фейк-ньюз" про нібито його поступки Путіну для встановлення миру в Україні. Керівник ОП підкреслив, що "Америка підтримувала й підтримуватиме Україну". Він також додав, що Трамп має запрошення відвідати Україну.

Як повідомляв Укрінформ, 13 липня під час виборчого мітингу Трампа у Батлері (штат Пенсильванія) сталася стрілянина. Експрезидент дістав незначне поранення - куля зачепила вухо. Стрільця ліквідував снайпер Секретної служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-