Під час візиту Моді підписали чотири документи - Зеленський

Під час візиту Моді підписали чотири документи - Зеленський

Відео
Укрінформ
Під час візиту Прем’єр-міністра Індії Нарендри Моді до України підписали чотири документи.

Про це перед початком переговорів повідомив Президент Володимир Зеленський. Відео  поширила пресслужба Президента України, передає Укрінформ.

Відео: Офіс Президента

«Сьогодні ми погодили чотири документи між Україною та Індією в цей історичний візит Прем’єр-міністра Моді. Це медична сфера, співпраця в аграрному напрямку, це гуманітарні відносини, це культура. Підготовлена спільна заява за змістом візиту Прем’єр-міністра щодо розбудови стратегічного партнерства між нашими країнами, торгівлі та військово-технічної співпраці. Все має зміцнюватися», - сказав Зеленський.

Він підкреслив, що для України велика честь у День Державного Прапора приймати Прем’єр-міністра дружньої Індії.

«Це дуже символічно, тому що це перший візит Прем’єр-міністра Індії в незалежну Україну напередодні Дня Незалежності. Цей візит дуже важливий для всіх українців. Я дуже хочу особисто подякувати Прем’єр-міністру Індії за те, що він розпочав свій візит із вшанування наших загиблих діточок, яких забрала російська армія, яких вона вбивала своєю агресією», - підкреслив глава Української держави.

Читайте також: Зеленський та прем’єр Індії вшанували пам’ять загиблих під час війни українських дітей

Він також подякував Прем’єр-міністру Моді та народу Індії за те, що вони підтримали українських громадян шістнадцятьма гуманітарними пакетами.

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді 23 серпня прибув з візитом в Україну.

Напередодні Моді під час перебування у Варшаві заявив, що Індія вважає, що жодна війна не завершується на полі бою, і підтримує дипломатичні зусилля із якомога швидшого завершення війни в Україні. Він додав, що Індія готова співпрацювати з іншими дружніми народами заради забезпечення якомога більшої підтримки миротворчих зусиль для відновлення миру в Україні.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-