Лідери Литви, Латвії та Естонії привітали Україну із Днем Незалежності

Лідери Литви, Латвії та Естонії привітали Україну із Днем Незалежності

Відео
Укрінформ
Президенти Латвії, Литви та Естонії привітали Україну з річницею Незалежності.

Привітання вони висловили у соцмережі Х, передає Укрінформ.

Президент Естонії Алар Каріс передав «найтепліші побажання» Президенту Володимиру Зеленському та привітав Україну з Днем Незалежності».

«Україна продемонструвала величезну мужність у боротьбі зі злом. Цивілізований світ стоїть з Україною - на правильному боці. Ми не сумніваємося, що Україна змусить агресора до миру. Україно, ми з тобою. Слава Україні!» - йдеться в його повідомленні.

Президент Латвії Едгарс Рінкевичс написав: «Щирі вітання Президенту Зеленському та всім українцям із Днем Незалежності! Латвія підтримувала і буде підтримувати Україну в боротьбі за свободу та проти агресії РФ». Він додав кілька слів українською: «Щиро вітаю Україну з Днем Незалежності!».

Литовський лідер Гітанас Науседа теж привітав із Днем Незалежності українців: «З Днем Незалежності, дорогий друже Зеленський та хоробрий народ України! У Литві ми не сумніваємося, що Україна переможе, стане членом ЄС і НАТО, стане сильнішою і процвітатимете. Литва і надалі залишатиметься вашим найсильнішим прихильником. Ви завжди можете на нас розраховувати!».

Читайте також: Прем’єр Британії привітав українців із Днем Незалежності, пообіцяв підтримку «сьогодні і завжди»

До його привітань долучилось Міністерство оборони Литви, написавши: «Сьогодні ми вітаємо наших братів і сестер в Україні з Днем Незалежності. Ми ніколи не перестанемо вірити і підтримувати свободу і світле майбутнє цієї нації. Боротьба України - це наша боротьба».

Як повідомляв Укрінформ, прем'єр-міністр Великої Британії Кір Стармер привітав українців із 33-ю річницею Незалежності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-