Зеленський провів переговори з Дудою та Шимоніте

Зеленський провів переговори з Дудою та Шимоніте

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів переговори із Президентом Польщі Анджеєм Дудою та Премʼєр-міністеркою Литви Інгрідою Шимоніте під час яких, зокрема, обговорили ситуацію на передовій та активні дії України.

Як передає Укрінформ, про це Зеленський у Фейсбуці.

"Вітаю в Україні наших друзів – представників польського та литовського народів. Це надзвичайно символічно – разом відзначати свято української незалежності", - зазначив Зеленський.

За його словами сьогодні на переговорах обговорювали подальші кроки, які найбільше необхідні, зокрема про ситуацію на передовій, про українські активні дії. Говорили й про захист неба від російських ударів.

Читайте також: Дуда: День Незалежності України є святом усієї Центральної Європи

"Україна цінує оборонну підтримку, яку надають нам Польща, Литва, всі наші друзі та партнери. І головне – щоб не втрачався темп постачання погоджених пакетів", - наголосив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, 24 серпня на Софійській площі у Києві з нагоди Дня Незалежності відбулись урочисті заходи за участю Президента Зеленського, Президента Польщі Анджея Дуди та Прем’єр-міністра Литви Інгріди Шимоніте.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-