Послу Британії подарували макет українського дрона Magura

Послу Британії подарували макет українського дрона Magura

Фото
Укрінформ
Посол Великої Британії в Україні Мартін Гаррісап з нагоди відкриття Кримської кімнати в офіційній резиденції отримав у подарунок макет ударного морського дрона Magura V5.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України. 

Модель Magura від представництва Президента України в Автономній Республіці Крим та ГУР передала постійна представниця Президента України в АРК Таміла Ташева під час урочистого відкриття Кримської кімнати.

Вона висловила вдячність посольству Великої Британії за важливу ініціативу, яка вшановує культуру кримських татар, спростовує пропагандистські наративи Москви та підкреслює територіальну цілісність України.

“Вручаю пану послу від представництва та Головного управління розвідки Міністерства оборони України макет морського дрона Magura V5, який знищив найбільшу кількість російських кораблів у Чорному морі за час повномасштабного вторгнення РФ в Україну”, - заявила вона.

Читайте також: Посол Британії відкрив у своїй резиденції «Кримську кімнату»

ГУР також висловило вдячність Великій Британії за непохитну підтримку та допомогу під час боротьби українців за свободу та звільнення тимчасово захоплених територій.

Як повідомляв Укрінформ, дрони Magura V5 за півтора року уразили 18 російських суден.

Фото: ГУР Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-