Зеленська розповіла, які зіркові гості відвідають Саміт перших леді та джентльменів

Зеленська розповіла, які зіркові гості відвідають Саміт перших леді та джентльменів

Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська розповіла, що серед гостей четвертого Саміту перших леді та джентльменів будуть авторитетний експерт з питань освіти Андреас Шляйхер, відома журналістка Енн Еплбаум, також очікують кіноактора Майкла Дугласа.

Про це перша леді повідомила в інтерв’ю загальнонаціональному марафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

«Це буде насичений день, очікуємо багато цікавих гостей. Модераторкою однієї із панелей буде відома журналістка Енн Еплбаум. Також буде відомий експерт з питань освіти Андреас Шляйхер, чекаємо на Майкла Дугласа. Він посол доброї волі ООН і сподіваємося, що він зробить свій внесок у те, що ми хочемо донести до широкого загалу. Будуть приєднуватися гості та учасники онлайн – деякі перші леді та джентльмени і зірки, люди, яких всі знають», – розповіла Зеленська.

Читайте також: Зеленський зустрівся з істориком Снайдером

Вона відзначила, що цього року на саміт фізично приїде більше людей, ніж минулого.

«І це чудово. Бо під час війни не всі готові їхати до країни, в якій йде війна. Також я щаслива, що у нас розширилося географічне коло. Будуть дві представниці Латинської Америки. Це нові члени нашої спільноти. Я щаслива, що це активні і ефективні у своїх ролях жінки. Думаю, цей саміт буде набагато цікавішим», – сказала перша леді.

Як повідомлялося, четвертий Саміт перших леді та джентльменів відбудеться 12 вересня у Києві, його темою стане безпека дітей.

Саміт перших леді та джентльменів - щорічна міжнародна подія, яку ініціювала Олена Зеленська у 2021 році. Це глобальна платформа, що об'єднала перших леді та джентльменів для подолання викликів світового масштабу.

Під час першого саміту започаткували платформу для розв'язання гуманітарних проблем. Другий захід дав змогу зібрати понад 6 млн доларів на 92 машини швидкої допомоги. На полях третього саміту, який відбувся торік, заснували медичне партнерство. Тоді українські та іноземні клініки уклали 25 меморандумів про медичну співпрацю, зараз їх уже 44.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-