Зеленський зустрівся з істориком Снайдером

Зеленський зустрівся з істориком Снайдером

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що завдяки амбасадору фандрейзингової платформи UNITED24, професору історії Єльського університету Тімоті Снайдеру вдалося зібрати майже $3,8 млн для програм «Безпечна земля» та «Безпечне небо».

Про це повідомляє пресслужба Президентf України, передає Укрінформ.

«Президент України Володимир Зеленський зустрівся з амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24, професором історії Єльського університету Тімоті Снайдером. Глава держави відзначив зусилля амбасадора у зборі коштів для програм «Безпечна земля» та «Безпечне небо». Завдяки Тімоті Снайдеру вдалося акумулювати 3,8 млн дол. Найактивніші збори за його підтримки – на дрони та систему протидії ворожим БпЛА «Ловець шахедів»», - йдеться у повідомленні.

Тімоті Снайдер зауважив, що прагне зробити внесок у справедливу боротьбу українців.

Під час зустрічі історик подарував Зеленському перший примірник своєї книги «Про свободу» з автографом. Основою видання є розмови з Президентом України. Презентація книги відбудеться за тиждень.

Читайте також: Зеленський - після доповідей розвідки: Бачимо, які кроки планує РФ, і будемо відповідати

Як повідомлялося, 19 серпня амбасадори фандрейзингової платформи UNITED24 відомий історик Тімоті Снайдер та американський актор Марк Гемілл оголосили збір «Безпечна земля» на 30 роботів-розміновувачів.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-