Боротьба з корупцією в Україні допомагає військовим на фронті - Брінк

Боротьба з корупцією в Україні допомагає військовим на фронті - Брінк

Укрінформ
Боротьба з корупцією в Україні підтримує українських військових на передовій і допомагає їм отримувати державні кошти.

Про це заявила посол США в Україні Бріджит Брінк на конференції «Україна на шляху до ОЕСР та приєднання до Конвенції ОЕСР про боротьбу з хабарництвом», передає кореспондент Укрінформу.

«Боротьба з корупцією та підтримка реформ насправді гарантує, що військові, герої на передовій отримають державні кошти. Боротися з корупцією означає підтримувати захисників на фронті», – сказала вона.

Брінк зауважила, що боротьба з корупцією відіграє ключову роль у привабленні приватних інвесторів, які потрібні Україні під час її відбудови, та є складовою руху до Євросоюзу і НАТО. Говорячи про досягнення нашої держави, посол США відзначила, що на тлі боротьби за виживання держава запровадила декларування статків для можновладців і цифровізацію та розширила антикорупційні інституції.

Читайте також: Стефанчук сподівається, що ключовий для вступу до ОЕСР законопроєкт ухвалять до кінця року

«Для мене особисто, підтримка реформ і боротьби з корупцією – це про підтримку мрій та прагнень українців. Це фундаментальна складова того, чому ми тут», – наголосила дипломат.

Як повідомляв Укрінформ, Бюро з міжнародних питань у сфері боротьби з незаконним обігом наркотиків та правоохоронних питань Державного департаменту США оголосило, що готове надавати Україні технічну підтримку і навчання на її шляху до приєднання до конвенції ОЕСР про боротьбу з хабарництвом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-