Зеленський обговорив із конгресменами США ситуацію на фронті та План перемоги

Зеленський обговорив із конгресменами США ситуацію на фронті та План перемоги

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський на полях Генеральної Асамблеї ООН зустрівся із двопартійною делегацією Конгресу Сполучених Штатів Америки.

На зустрічі були присутні члени Сенату Бен Кардін, Ден Салліван, Крістофер Мерфі та член Палати представників Грегорі Мікс. Про це повідомляє Офіс президента, передає Укрінформ.

Відео: Zelenskiy/Official

«Ми вдячні за підтримку обом партіям і обом палатам Конгресу США, президентові Байдену. І, звичайно, ми тут, щоб подякувати вашому народу», - підкреслив Зеленський

Він детально розповів про ситуацію на фронті, перебіг операції у Курській області, потреби українських воїнів і важливість вчасного постачання оборонних пакетів.

Окрему увагу приділили Плану перемоги, який уже цього тижня Володимир Зеленський представить президентові Джозефу Байдену, Конгресу США та обом кандидатам у президенти.

«Це дуже конкретний план, як посилити Україну без будь-яких рішень чи тиску Росії. Цей план не залежить від будь-яких рішень Путіна», – додав Глава держави.

Під час зустрічі також обговорили перспективи реалізації проєктів із відбудови. Напередодні зими одним із ключових напрямів є посилення української енергетичної системи. Крім того, Володимир Зеленський наголосив, що важливо посилювати санкції проти РФ.

Читайте також: Президент зустрівся з генсеком Організації американських держав

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок Президент Володимир Зеленський виступив на Саміті майбутнього в ООН.

У неділю Генеральна Асамблея ООН схвалила головний документ Саміту майбутнього - Пакт майбутнього. Цього вдалося досягти попри спротив Росії, представник якої намагався внести свої правки й погрожував відмовою підтримати консенсусний документ.

Фото: Офіс президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-