Зеленський оновив склад Ставки

Зеленський оновив склад Ставки

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський увів першого заступника міністра оборони Івана Гаврилюка до складу Ставки Верховного головнокомандувача.

Як передає Укрінформ, відповідний указ Президента №678/2024 оприлюднено на сайті глави Української держави.

У документі з посиланням на статтю 8 Закону України «Про оборону України» та на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони України повідомляється про рішення «увести до персонального складу Ставки Верховного головнокомандувача Гаврилюка Івана Юрійовича — першого заступника міністра оборони України».

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Читайте також: Кабмін звільнив заступника міністра оборони та держсеретаря МОУ

Як повідомлялося, 19 вересня Президент України Володимир Зеленський вніс зміни до складу Ставки Верховного головнокомандувача. А саме, затвердив у персональному складі Ставки радника Президента зі стратегічних питань Олександра Камишина (поза штатом). Також глава держави увів до персонального складу Ставки віцепрем'єр-міністра з відновлення - міністра розвитку громад та територій Олексія Кулебу, міністра закордонних справ Андрія Сибігу, міністра з питань стратегічних галузей промисловості Германа Сметаніна. Водночас Президент вивів зі складу Ставки ексочільника МЗС Дмитра Кулебу.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-