Зеленський зустрівся з главою МЗС Франції та подякував за підтримку Плану перемоги

Зеленський зустрівся з главою МЗС Франції та подякував за підтримку Плану перемоги

Відео
Укрінформ
Володимир Зеленський під час зустрічі з міністром закордонних справ Франції Жаном-Ноелем Барро висловив вдячність за підтримку цією країною Плану перемоги.

Як передає Укрінформ, про це Президент сказав у відеозверненні.

«Я вдячний Франції, президенту Макрону, всьому суспільству Франції за підтримку України, нашого захисту. Ми провели дуже хороші, змістовні переговори в Парижі під час мого візиту. Ми плідно співпрацюємо і заради оборони, і в політиці, і заради нашої більшої стійкості – України та всієї нашої Європи», - зазначив Зеленський.

Глава держави висловив вдячність Франції за підтримку Плану перемоги – пунктів, які дійсно можуть наблизити реальну дипломатію та справедливий мир.

«І будемо вдячні Франції за роботу з іншими нашими партнерами, щоб було це спільне бачення – бачення того, що тільки чесне завершення війни реально може гарантувати надійний мир», - підкреслив Президент України.

Читайте також: Франція надасть Україні літаки Mirage-2000 на початку наступного року і підготує пілотів - глава МЗС

Як повідомлялося, міністр Європи та закордонних справ Франції Жан-Ноель Барро у суботу, 19 жовтня, прибув до Києва. Він розпочав свій візит із вшанування полеглих захисників біля Стіни пам’яті на Михайлівській площі.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-