В Офісі президента обговорили законодавчі зміни, необхідні для реформи МСЕК

В Офісі президента обговорили законодавчі зміни, необхідні для реформи МСЕК

Фото
Укрінформ
В Офісі Президента відбулася робоча нарада із законодавчих змін на виконання Указу Президента по МСЕК.

Про це у Телеграмі повідомила заступниця керівника Офісу Президента Ірина Верещук, передає Укрінформ.

«Провели робочу нараду із законодавчих змін на виконання Указу Президента по МСЕК. Були присутні: МОЗ, Мінсоцполітики, Мінцифри, Мінветеранів, РНБО, інші відомства. Також у нараді брали участь представники громадських організацій людей з інвалідністю», - зазначила Верещук.

Вона відзначила, що необхідно невідкладно змінити законодавство таким чином, щоб: зловживання стали неможливими; зміни не вплинули негативно на наших людей; законослухняні люди мають відчути покращення через спрощення та пришвидшення процесів; а негідники мають відчути незворотність покарання.

«Прошу колег із парламенту та уряду, а також із громадського сектору максимально сконцентрувати зусилля на спільній нормотворчій роботі. Бо люди чекають. І ми не відступимо», - зауважила заступниця керівника Офісу Президента.

Читайте також: Керівники МСЕК після звільнення не мають очолювати медзаклади - Ляшко

Як повідомляв Укрінформ, 22 жовтня Президент Володимир Зеленський указом увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України, яким, зокрема, медико-соціальні експертні комісії будуть ліквідовані із 31 грудня цього року.

Фото: Ірина Верещук, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-