Шмигаль заявив, що ключем до виконання Плану перемоги є єдність українців

Шмигаль заявив, що ключем до виконання Плану перемоги є єдність українців

Укрінформ
Перемога України у війні залежить від об'єднання українського суспільства і влади на всіх рівнях.

Як повідомляє кореспондент Укрінформ, про це заявив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

"Перемога України в цій важкій війні залежить від синергії зусиль мільйонів наших громадян, від синергії зусиль нас усіх. Усі всередині країни генерують потенціал перемоги, який із часом має лише зростати... Ключове питання сьогодні - наша єдність. Це не голосні виступи, фрази. Сьогодні у нас дуже прагматична зустріч - про об'єднання нашого суспільства, нашої влади на всіх рівнях", - сказав він.

Читайте також: Зеленський закликав громади працювати з регіонами інших країн для втілення Плану перемоги

Шмигаль висловив вдячність Президенту за розробку Плану перемоги та головам громад, міст і регіонів за розуміння єдності як ключа до успішного втілення цього плану. Прем'єр зауважив, що багато пунктів документа спрямовані до партнерів. Він акцентував: аби Україні допомагали, місцева влада має комунікувати із партнерами єдиним голосом.

"Ми дуже багато чого очікуємо від партнерів. І вони готові нам допомогти. Але неможливо досягти єдності партнерів доти, доки ми не зробимо наше домашнє завдання - єдиним голосом, єдиним фронтом, починаючи від кожної конкретної особи, українця або українки, на всіх рівнях громад, регіонів, влади, комунікуватимемо із ними", - сказав Шмигаль.

Читайте також: План перемоги: що може дати Україна Заходу?

Шмигаль також запевнив, що уряд підтримає ініціативи від місцевої влади, озвучені на заході. Він також підкреслив, що Кабмін реалізує необхідні реформи та кроки для членства в НАТО.

Як повідомляв Укрінформ, уряд схвалив розпорядження Президента Володимира Зеленського, що дозволить залучити від Європейського інвестиційного банку понад 17 млн євро за проєктом розвитку міського транспорту України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-