На Миколаївщині модернізують поліклініку за кошти Євросоюзу

На Миколаївщині модернізують поліклініку за кошти Євросоюзу

Укрінформ
У місті Вознесенську на Миколаївщині модернізують поліклініку за рахунок грантових коштів Європейського Союзу. Загальна вартість робіт без ПДВ складе понад 7,3 млн грн.

 Про це повідомляється у п'ятницю на офіційному сайті Вознесенської міської ради.

 «В рамках проекту "Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ" Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ, Вознесенська лікарня та приватне підприємство "Укрпромбуд-Б" підписали контракт на модернізацію будівлі поліклініки. Фінансування робіт повністю відбувається за рахунок грантових коштів Європейського Союзу. Загальна вартість робіт за договором складає 7 мільйонів 383 тисячі гривень без ПДВ», - йдеться у повідомленні.

 За ці кошти буде виконано утеплення фасаду будівлі за технологією «вентильованого фасаду», утеплення перекриття технічного поверху, заміну вікон і дверей, облаштування ганків. Завершити роботи планується вже до кінця листопада 2018 року.

Читайте також: Мінрегіон вдосконалив механізм відбору проектів Держфонду регіонального розвитку

Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенська” ще з вересня 2015 року. Метою зазначеного проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку міста, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 62% в будівлях Вознесенської міської лікарні.

 Проект фінансується за кошти Європейського Союзу з частковим фінансуванням Вознесенської міської ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-