Лапутіна провела дискусію зі студентами Донеччини про інформбезпеку

Лапутіна провела дискусію зі студентами Донеччини про інформбезпеку

Фото
Укрінформ
Міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна провела дискусію з науковою спільнотою та студентами провідних закладів вищої освіти Донеччини на тему «Основи інформаційної безпеки».

Як передає Укрінформ, дискусія відбулась у рамках робочої поїздки міністра на Донеччину, повідомляють у пресслужбі Мінветеранів.

«Сьогодні кожного хвилює питання – що буде далі? Ми вже знаємо, як опікуватися безпековими та життєвими питаннями в умовах війни. Однак у теперішній ситуації така зустріч дуже важлива для нас, адже ми всі разом маємо вчитися вибудовувати життя в нових умовах», – сказала Лапутіна під час дискусії.

Юлія Лапутіна у Краматорську провела дискусію про основи інформаційної безпеки зі студентами вишів Донеччини / Фото: mva.gov.ua

Вона зазначила, що передбачити подальші дії Росії можна, проаналізувавши її минулі кроки. «Росія відрізняється від решти держав однією рисою – логікою її сприйняти неможливо. Для того, щоб дізнатися, що буде далі, потрібно шукати факти серед історичних процесів та аналітичних досліджень, які відбувалися протягом всього цього періоду, визначали роль України у сучасній історії та роль держави-агресора. Я багато років працюю у безпековій сфері й скажу, що неодноразово, ще з часів набуття незалежності України, ми вказували на потенційні загрози, що існують з боку РФ, яка тоді ще не артикулювала своїх істинних намірів, – сказала Лапутіна.

Вона прочитала лекцію студентам, під час якої розповіла про агресивні імперські дії РФ до України та інших держав, наративи російських доктрин та філософій, які спрямовані на утиск інтересів інших народів.

Читайте також: У «Слузі народу» обіцяють вийти на план реалізації Стратегії інформбезпеки наприкінці березня

Як повідомлялося, при Міністерстві у справах ветеранів України створили експертну раду, до якої увійшли провідні науковці, які долучилися до розвитку державної ветеранської політики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-