Тележурналістка Ольга Григор'ян змогла виїхати з Маріуполя - НСЖУ

Тележурналістка Ольга Григор'ян змогла виїхати з Маріуполя - НСЖУ

Укрінформ
Із заблокованого та обстрілюваного російськими терористами Маріуполя змогла вирватися журналістка регіонального телеканалу «Донбас» Ольга Григор’ян, з якою не було зв'язку з 5 березня.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Національної спілки журналістів України, передає Укрінформ.

"Журналістка регіонального телеканалу «Донбас» (Маріуполь) Ольга Григор’ян, зв'язок із якою перервався ще п’ятого березня, змогла вирватися з охопленого вогнем Маріуполя. Про подробиці порятунку говорити поки що рано. Однак наразі НСЖУ відомо, що Ольга та її родина перебувають у безпечному місці", - йдеться у повідомленні.

За словами Григор'ян, у її родини не лишилося нічого: машину, дім, квартиру розбомбили.

В НСЖУ зазначили, що минулого року Григор'ян презентувала для українсько-литовського конкурсу ідею журналістського проєкту про десятки тисяч донецьких переселенців, які від 2014 року знайшли прихисток у Маріуполі.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники спричинили в Маріуполі гуманітарну катастрофу. Не в змозі перемогти українську армію, загарбники бомблять беззбройних, блокують гуманітарну допомогу, не дають мирним жителям виїхати з міста. Станом на 13 березня було відомо щонайменше про 2187 маріупольців, які загинули від атак з боку російської федерації.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок масштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Євген Малолєтка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-