На Миколаївщині за добу через ворожі обстріли постраждали п’ятеро дітей

На Миколаївщині за добу через ворожі обстріли постраждали п’ятеро дітей

Укрінформ
На Миколаївщині за минулу добу, 24 березня, внаслідок ворожих обстрілів поранено і госпіталізовано 46 осіб, з них 5 дітей.

Про це повідомила у Телеграмі голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, передає Укрінформ.

"За минулу добу від дій путінської орди на Миколаївщині постраждало 5 дітей. Усі вони знаходяться у лікарнях і отримують кваліфіковану допомогу. ️Загалом за минулу добу до лікарень Миколаївщини було госпіталізовано 46 осіб", - йдеться у повідомленні.

Загалом, за словами Замазєєвої, станом на сьогоднішній ранок в миколаївських лікарнях знаходиться 281 людина, що постраждала від атак окупантів на Миколаївщину. Усі поранені і постраждалі отримують необхідну допомогу.

Голова облради нагадала, що російські загарбники продовжують атакувати населені пункти Миколаївщини ракетами та артилерією. Під ударом опиняються окремі райони Миколаєва, села і міста Баштанського району, та населені пункти на кордоні Миколаївської і Херсонської областей. Зруйнована школа в Снігурівці.

Як повідомляв Укрінформ, з початку російського вторгнення у Миколаївській області пошкоджено частково або повністю 1299 цивільних об'єктів. З них об’єкти житлового фонду – 964, медичні та культурні заклади – 24, навчальні заклади – 30. Зазнали руйнувань 17 промислових підприємств, майже 200 об’єктів газо-, електро-, водо- та теплопостачання тощо.

24 березня внаслідок обстрілу села Явкине Баштанської громади на Миколаївщині три людини загинуло, 13 отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-