Війна в Україні: обладміністрації розповіли, як пройшла ніч у регіонах

Війна в Україні: обладміністрації розповіли, як пройшла ніч у регіонах

Укрінформ
З вечора 29 березня та упродовж ночі по всій Україні лунали численні повітряні тривоги, проте у більшості регіонів ніч минула відносно спокійно.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обладміністрацій про ситуацію в регіонах станом на 8:00.

Спокійно було на Волині, Закарпатті, Рівненщині, у Львівській, Івано-Франківській, Одеській, Тернопільській, Запорізькій, Чернівецькій, Вінницькій, Кіровоградській областях, на Полтавщині, Житомирщині, Черкащині, на Сумщині та у Дніпропетровській області.

У Миколаївській області вночі було відносно тихо, тривають рятувальні роботи після ракетного удару в Миколаєві. Частина населених пунктів області залишається без світла та газопостачання.

На Херсонщині лунають сильні вибухи, тривають обстріли у різних районах області. Найбільше постраждали Бериславський та Каховський райони. Місцеві жителі повідомляють про знищену інфраструктуру, житлові будинки. Також серед цивільного населення є постраждалі і вбиті. Інформація уточнюється. 

На Хмельниччині вночі російські війська здійснили три удари по промислових об'єктах. Пожежі вже локалізовані силами ДСНС. Інформація щодо постраждалих перевіряється.

У Київській області бій у Бучанському районі, ворожі обстріли у Гостомельській, Дмитрівській, Бучанській, Макарівській громадах. Агресор обстрілює Ірпінь. У населених пунктах вздовж Житомирської траси — обстріли та бої. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється.

Вночі війська рф здійснили сильний артилерійський обстріл Чернігова. Дані про жертв та руйнування уточнюються.

У Харкові ворог вночі обстрілював райони міста із зброї далекої дії. Тривають бої в Ізюмському напрямку, Збройні сили України збили винищувач та безпілотник.

На Луганщині артилерійські та авіаудари ворога по усіх містах. ЗСУ відбили чотири атаки. Є значні руйнування, спалахують пожежі. Навколо Кремінної горять трава та очерет. Зранку російські агресори здійснили ракетний удар по Лисичанську. Кількість жертв і постраждалих ще не відома.

На Донеччині вночі війська рф потужно обстрілювали Авдіївку, Мар'їнку, Красногорівку, а вранці скоїли авіаудар по Новомихайлівці та Мар'їнці. У населених пунктах Мар'їнської ВЦА близько 7:00 ворог розпочав артобстріл. Є значні руйнування, пожежі. Численні руйнування від попередніх обстрілів зафіксовані і в Авдіївці. Інформація про постраждалих встановлюється. Маріуполь залишається у блокаді, ведуться вуличні бої. У місті перебувають понад 100 тисяч людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-