Обстріли Херсонщини: ворог зруйнував підстанцію у Музиківській громаді

Обстріли Херсонщини: ворог зруйнував підстанцію у Музиківській громаді

Укрінформ
У Музиківській сільській тергромаді на Херсонщині через артобстріли повністю зруйнована підстанція, нема електропостачання та водопостачання в селищах Східне та Загорянівка, не виплачена соціальна допомога малозахищеним верствам населення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Херсонська ОДА.

«Музиківська сільська ТГ – відсутнє електропостачання та водопостачання в селищах: Східне та Загорянівка (працівники АТ «Херсонобленерго» здійснили виїзд та обстежили електромережі. Після чого встановлено, що підстанція повністю зруйнована внаслідок артобстрілів). Після надання можливості виїзду ремонтна бригада продовжить роботи з налагодження електромереж», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що є проблема з поставкою хліба, продуктів, у т. ч. та борошна, медикаментів. Не виплачено соціальну допомогу малозахищеним верствам населення.

Різного ступеню пошкоджень та руйнувань зазнали житлові будинки в селах Музиківка (9), Східне (3), Загорянівка (4). Пошкоджено три магазини в Музиківці, інформують в ОДА.

Читайте також: У селі Правдине на Херсонщині зруйновані та пошкоджені близько 90 будинків

Повідомляється також, що у Бериславському районі продовжується евакуація на Дніпропетровщину мешканців з Високопільської громади, де тривають активні бойові дії.

«Високопільська селищна ТГ – на території громади відсутнє електропостачання, водопостачання та газопостачання. Близько 100 осіб евакуйовано до Криворізького району Дніпропетровської області», - йдеться у повідомленні.

Евакуація продовжується, ведуться активні бойові дії, інформують в ОДА.

Читайте також: На Херсонщині війська рф викрали голову Бехтерської сільради

На станції Блакитна багато днів немає світла, води.

Із Калинівською селищною тергромадою зв’язок відсутній. За повідомленням місцевих жителів, російські загарбники продовжують жити у всіх селах громади. Тижнями люди без світла, води. Немає чим поїти худобу, ремонтувати мережі. Проведення коридору росіяни не дають, інформують в ОДА.

24 лютого президент рф путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-