На визволених територіях уже розчистили близько 200 кілометрів доріг

На визволених територіях уже розчистили близько 200 кілометрів доріг

Фото, відео
Укрінформ
Від початку відновлювальних робіт на визволених від окупантів територіях Укравтодор розчистив близько 200 км доріг та звів 6 тимчасових переправ.

Про це повідомляє Державне агентство автомобільних доріг у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Укравтодор спільно з волонтерами та комунальними організаціями допомагає навести лад на всій мережі доріг України. Загалом у Київській, Сумській і Чернігівській областях очищено близько 200 км доріг різних форм власності, забезпечено проїзд 6 мостами», — йдеться в повідомленні.

Зокрема, завдяки відкриттю руху тимчасовою переправою в Романівці відновлено сполучення з Києвом міст Ірпінь, Буча і Ворзель.

Також на Київщині розчищено 90% траси М-06 Київ – Чоп. Ведуться роботи зі зведення тимчасової переправи поблизу села Стоянка. Відкрито рух переправою на дорозі Р-02 у селі Катюжанка. Розпочато роботи на автодорозі М-07 Київ – Ковель.

На визволеній території Сумської області розпочалося очищення траси Н-12 Суми - Полтава. Станом на 12 квітня дорожники прибрали 18 км автошляху. Також очищено 7 кілометрів дороги Н-07 Київ - Суми - Юнаківка.

З часу деокупації Чернігівщини дорожники відновили тимчасовий міст на дорозі Р-83 у місті Сосновськ. Забезпечено проїзд через понтонну переправу у селі Політрудня на дорозі Н-28 Чернігів – Городня – Сеньківка. Розпочалося влаштування тимчасових переправ на дорозі Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів біля сіл Смолин та Якубівка.

Також розпочалося генеральне прибирання критично важливого логістичного маршруту – траси М-01 Київ – Чернігів. Очищено вже 8 кілометрів.

Як повідомлялося, станом на початок квітня загальна протяжність доріг різного значення, що постраждали через війну, становить близько 23 тисяч кілометрів. Знищено близько 300 штучних споруд. Підрахунок збитків Укравтодор проводить щоденно.

Фото: Фейсбук Укравтодор

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-