Ракети, авіація й танки: росіяни за добу обстріляли 11 населених пунктів на Донеччині

Ракети, авіація й танки: росіяни за добу обстріляли 11 населених пунктів на Донеччині

Фото
Укрінформ
На Донеччині за минулу добу російські війська обстріляли 11 населених пунктів, поліція відкрила кримінальні провадження.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Оперативний ЗСУ.

«Руйнувань зазнали щонайменше 35 цивільних об’єктів – житлові будинки, лікарня, школа, кінотеатр, комунальна та залізнична інфраструктура. Упродовж минулої доби росіяни вдарили по таких населених пунктах — Маріуполь, Лиман, Дружківка, Красногорівка, Мар’їнка, Авдіївка, Торецьк, Нью-Йорк, Ставки, Берестове, Неліпівка», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, ворог обстрілював мирне населення з авіації, ракетних установок, реактивних систем залпового вогню «Град», танків, важкої артилерії.

Читайте також: росіяни завдали авіаудару на Луганщині - багато руйнувань, загинула людина

На Донеччині росіяни за добу обстріляли 11 населених пунктів

Як повідомляв Укрінформ, у зведеній інформації обласних військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00 зазначалося, що у Донецькій області активні бойові дії йдуть по всій лінії зіткнення. Ворог здійснював авіанальоти по Авдіївці та обстрілював місто з реактивної артилерії. Світлодарська тергромада і район села Зайцеве були обстріляні з касетних боєприпасів. Мар'їнка, Красногорівка, Вугледар, Лиман постійно обстрілюються з артилерії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-