Унаслідок ворожих обстрілів на Харківщині загинула людина, поранені десятеро

Унаслідок ворожих обстрілів на Харківщині загинула людина, поранені десятеро

Укрінформ
Російські окупанти продовжили обстрілювати мирні оселі Харківщини, сьогодні внаслідок цього десять осіб поранено, одна людина загинула.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Збільшилася інтенсивність обстрілів Харківського району. Сьогодні – 6 поранених. У Лозівському та Ізюмському районах також 2 постраждалих. У Куп'янському районі, на жаль, 1 людина загинула. У Харкові госпіталізували із пораненнями 2 людей", - написав очільник ОВА.

За його словами, небезпеку несуть не лише обстріли, адже відступаючи, російські окупанти залишають після себе смертельні пастки. У нещодавно звільнених Циркунах на російській розтяжці підірвалися дві мирні мешканки

Синєгубов укотре звернувся до усіх жителів області з проханнями перебувати за можливості в укриттях, не виходити на вулицю без нагальної потреби навіть за відсутності сигналу тривоги, не поспішати повертатися у звільнені населені пункти.

Він також зауважив, що на Харківщині тривають запеклі бої. Бійці ЗСУ продовжують наступальні дії, знищуючи окупантів та виганяючи їх з нашої землі.

Завдяки успішним наступальних діям звільнено від загарбників Черкаські Тишки, Руські Тишки, Рубіжне та Байрак - таким чином ворога відігнали ще далі від Харкова, і в окупантів ще менше можливостей обстрілювати обласний центр.

На Ізюмському напрямку ворог готує нову спробу наступу, але наші військові надійно тримають позиції.

Як повідомляв Укрінформ, 10 травня поліція повідомила, що на виїзді з Харкова в напрямку Циркунів виявлено тіла трьох українців, які були розстріляні росіянами.

8 травня під час проведення розмінування під мостом в с. Циркуни було виявлено тіла двох цивільних жінок, які підірвалися на розтяжці.

Читайте також: Миколаїв обстріляли з тимчасово окупованої Херсонщини, втрат немає – ОК «Південь»

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-