Загарбники розгромили консервний завод на Миколаївщині

Загарбники розгромили консервний завод на Миколаївщині

Укрінформ
19 липня після російського обстрілу з Херсонщини у Миколаєві снаряди влучили в район консервного заводу.

Про це повідомляє оперативне командування "Південь", передає Укрінформ.

"Артилерією 152-го калібру з тимчасово окупованої Херсонщини знов гатили по Миколаєву, снаряди влучили в район консервного заводу. Також обстріляно Галіцинове, де влучання відбулось у поле на околиці. Без втрат. Два реактивних снаряди РСЗВ "Ураган" випущено ворогом по Великій Костромці. Пошкоджено декілька цивільних будівель та лінія електропостачання. Людських втрат нема", - написали у "Півдні".

Читайте також: За день загарбники дев'ять разів обстріляли Сумщину

Від російських обстрілів також постраждало Брезнегувате. Реактивною системою залпового вогню "Смерч" зруйновано два та пошкоджено п’ять приватних будинків. Людських втрат немає.

Трохи згодом атаку повторив ворожий винищувач, який випустив по Березнегуватому п’ять ракет. росія била в район переправи та по сільськогосподарських угіддях. Також без втрат.

Читайте також: Для ефективного стримування рф Україні потрібні мінімум 50 HIMARS та M270 – Резніков

"В районі Новогригорівки пара ворожих ударних гелікоптерів намагалась нанести ураження. Без втрат. У відповідь нашими гелікоптерними парами атаковано скупчення озброєння та техніки в районі Хрещенівки та Ольгиного. Як результат - частково знищена мінометна батарея", - йдеться у звіті.

Читайте також: росія готується анексувати окуповані українські території - Білий дім

Як повідомлялося, внаслідок обстрілів російських військ у Нікополі на Дніпропетровщині в ніч на 19 липня зруйновані будинки, ворожі ракети влучили в порт та підприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-