Купи сміття та мотлоху: в Липцях під Харковом загарбники жили у відділку поліції

Купи сміття та мотлоху: в Липцях під Харковом загарбники жили у відділку поліції

Фото
Укрінформ
У селі Липці, що за 20 кілометрів від Харкова, загарбники жили у відділку поліції, після них там залишився бруд, мотлох, купа сміття та написи на дверях.

Фото наслідків перебування окупантів у будівлі опублікував у Фейсбуці начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко, передає Укрінформ.

«Ось він «руський мир» по повній. Дивіться – це Липецький відділ поліції. Окупанти тут жили, їли. Де спали, там і гадили. Жили, як звикли у себе на «вєликой и магучєй» росії – по-свинячому. Ми ж попереджали усіляких руських «шаманів, гансів, веселих ребят», що вам тут не раді, закопаємо в українській землі. Не послухали. Ще раз нагадую, хто встиг драпанути на росію. Липці – це Україна. Харків – це Україна. По-іншому не буде», - написав Тимошко.

У Липцях під Харковом загарбники жили у відділку поліції / Фото: Володимир Тимошко, Facebook

Читайте також: У звільненому Чугуївському районі знайшли шість тіл убитих російськими загарбниками

Як повідомлялося, про звільнення населених пунктів Липці, Глибоке та Стрілеча поінформував 13 вересня 247 окремий батальйон 127 окремої бригади територіальної оборони Харкова.

Завдяки контрнаступу українських військових із початку вересня звільнено 8500 кв. км території Харківщини з 388 населеними пунктами. За даними ОВА, під окупацією залишилося тільки 6% області (з 32%). Операція по звільненню Харківщини триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-